LCMT 2022

Nieuws

LCMT 2019 open now: go to subscribe page

Back to news

TIK TAK TIK TAK... de klok telt af naar 15 september 10u15... Inschrijvingen heropenen... voor de grote start op respectievelijk 30 (koersfiets) en 31 (MTB) mei 2019. Dan gaat de 21ste editie van de LCMT van start in Houffalize. Met een nieuwe en ruimere start/finish-omgeving op en rondom de voetbalsite van RESC Houffaloise en met alweer enkele nieuwe extra formules zoals de cross-duathlon. Qua fietsaanbod oogt het plaatje nu compleet met meer dan ooit voor elk wat wils. Uiteraard blijft de ongeëvenaarde mountainbike-tour tot de verbeelding spreken. Competitief of recreatief! Nu ook met een echte competitieformule op de iets kortere afstand (large). Wie voor 30 november inschrijft kan - zolang de voorraad strekt - het hotelarrangement in Vayamundo erbij nemen, voortaan wel apart te boeken (hotel-policy). 
Ga naar de inschrijvingspagina op deze website en maak uw keuze duidelijk! 

Verder blijven we onze hoge kwaliteitsnormen getrouw en wordt in de komende weken en maanden alweer duidelijk dat de LCMT een op en top 'gesoigneerd' evenement blijft. Intussen ook terug met onze Borzée-etappe (MTB-liefhebbers) richting La Roche op dag 1. Waardoor de gewaardeerde nieuwe start-etappe van 2018 meteen de slotrit wordt in 2019!
Ook op de racefiets zal terug over de Col de Haussire worden geklauterd, al proberen we ook zoveel mogelijk Oostkanton-wegen te behouden.
Tot slot: triathlonvrienden, je krijgt de keuze uit 2 afstanden. Een iets lichtere (maar noem het géén 'light'!) versie naast de zware 'King of the Ardennes'. En wat cross-duathlon betreft, daar voegen we het loopparcours tweemaal daags toe aan voor hen een 'large' (géén XL dus) afstand op de mountainbike! Voor triatleten en duatleten geldt dat we pas later naar uw afstandskeuzes zullen vragen. Dus bij uw inschrijving nog géén melding maken van welke versie u verkiest. Idem voor de competitie-mountainbikers die op de 'large' willen gaan uitblinken (apart klassement daar naast de XL-afstanden).

WELKOM BACK en voor wie nog nooit van LCMT heeft gehoord: KOM PROEVEN EN WORD OOK LCMT-VERSLAAFD!

PS: in de komende dagen en weken wordt nog volop aan de update van de website gewerkt, zie bv. parcours en dergelijke...

LCMT

Our Partners