FLANDERS FIELDS GRAVEL TOUR 2023

FFGT 2024

Nieuws

Unieke en zeer stijlrijke Poppy-Graveltour-trui!

Terug naar nieuws

In deze kerstperiode beginnen velen onder ons stilletjes de fietsdromen en -ambities voor volgend seizoen uit te stippelen. De LCMT-new style anno 2024 wordt dus een graveltour: In Flanders Fields en met op de slotdag een portie historische kasseizones uit de Hel van het Noorden als toetje. Dagelijks 2 gechronometreerde zones worden later bekend gemaakt voor degenen die kicken op een vleugje competitie. Maar ook en vooral het unieke en zeer stijlrijke herinneringsshirt, de Poppy-Graveltour-trui - inbegrepen in uw inschrijvingspakket! - spreekt misschien tot de verbeelding? Bekijk hier het voorlopige ontwerp en weet dat je op de rugzijde (schouderhoogte) je eigen VOORNAAM + NAAM (of 'roepnaam' zo je wil) op gedrukt krijgt. 

Lid van een eigen wielerclub? Misschien kun je met jouw clubvrienden het eigen club-logo aan ons bezorgen? Dan komt dit eveneens op de zijpanden, zodat het shirt helemaal gepersonaliseerd zal zijn.

Inmiddels zijn we volop bezig met het herbevestigen van en zoeken naar (nieuwe) sponsorpartners. In de goodiebag zal er sowieso heel wat 'lekkers' en 'interessants' zitten. Nu inschrijven loont, want tot half januari (Velofollies) aan voordeeltarief!

Onze partners