FLANDERS FIELDS GRAVEL TOUR 2023

FFGT 2024

Nieuws

Red Bull, Kwaremont en Torq partners Flanders Gravel Tour - daginschrijvingen eveneens OPEN

Terug naar nieuws

De toestemmingen voor het parcours van de nieuwe FLANDERS FIELDS GRAVEL TOUR stromen binnen. Zo pas ook akkoord verkregen van de Noord-Franse Préfecture voor alles wat Noord-Frankrijk betreft op dag 2 en 3.

De Gravel Tour ressorteert eveneens onder CYCLING VLAANDEREN, via onze bevriende wielerclub St.-Pietersvrienden Zillebeke. En alle akkoorden werden eveneens bekomen met Stad Ieper en KVK Westhoek. De slotfinish vindt dus op de Grote Markt plaats, daar waar start en de andere 2 aankomsten op de site van KVK Westhoek gesitueerd zijn. Ook de inschrijvingspermanentie zal in het stadion van KVK Westhoek (cafetaria) plaatsvinden. Avond voordien (op donderdag) evenwel in de Biking Bar (van Biking Box).

Nog meer vers nieuws: KWAREMONT, RED BULL en TORQ (sportgels) worden officiële partners, net als RAIDA (fietsmechanische ondersteuning). Er komt een sampling van Red Bull op de slotdag (zondag 26 mei). TORQ sportgels worden gekoppeld aan een sportdrank (nog te bepalen, momenteel onderhandelingen in slotfase met 2 kandidaten).

En ook SCHWALBE bevestigde zo pas dat het partnership zoals destijds met de LCMT en andere Houffamarathons behouden blijft. Met daarnaast ook nog ALPRO SOYA kunnen we niet zonder fierheid stellen dat een aantal mooie ondersteunende commerciële partners alvast brood zien in de uitbouw van deze pionierseditie. Ook KOERS Museum Roeselare zet graag zijn deuren open voor een BEVOORRADING tijdens de 1ste etappe. 

Wij hopen uiteraard nog op zoveel mogelijk deelnemers voor de 3-daagse of 'weekend only formule'. Maar we hebben alvast ook de deur geopend voor DAGINSCHRIJVINGEN. Kijk naar de pagina INSCHRIJVINGEN om alles daaromtrent te vernemen (kostprijs e.d.).

Onze partners