LCMT 2022

Nieuws

Logement update en hoe liggen de kaarten richting half maart?

Terug naar nieuwsoverzicht

Update voor wie VERBLIJF in LA FRAINEUSE  heeft aangevraagd


Iedereen die tot op datum van dit bericht (2 maart) een LCMT-arrangement in La Fraineuse (ADEPS-center) heeft gevraagd kan dit momenteel bekomen. Voor de ‘single rooms’ (enkele aanvragen) dient wegens zeer beperkt aantal 1-persoonskamers bekeken te worden of we huidige kamerverdeling zo kunnen houden. We hebben op vandaag wel alle ‘single room’ aanvragen in de ruimere 3-persoons basic-kamers voorzien. De Olympic-kamers laten we niet toe als single room, ten einde daar maximale service voor de andere aanvragers (per 2 of per 3) te kunnen bieden.

Wat is er op vandaag nog beschikbaar om via de LCMT-organisatie zelf te boeken in La Fraineuse?
Chalets (3 tot max. 5 personen)): 1
Basic Room (4 tot 6 persoonskamers): 5 vierpersoonskamers en 2 zespersoonskamers (hoeven niet helemaal opgevuld te worden!)
Olympic Room (4 persoonskamers): 2
Wie al betaald heeft, dank hiervoor. Evenwel was het nog niet dringend. Iedereen die nu logement-reservatie via ons heeft gedaan, krijgt eerstdaags een bevestiging met juiste bedrag, berekend op aantal personen en het al of niet boeken van de ‘avond voordien’ (wat meesten doen). We herhalen dat er integrale terugbetaling van het logement gegarandeerd is, vanwege La Fraineuse indien corona toch weer de LCMT 2021 zou verhinderen. Mede door de nog altijd onzekere situatie met het virus, zullen wij pas betalingsuitnodiging voor logement versturen na half maart.

Wanneer beslissen we of LCMT kan doorgaan of toch weer niet?

Rond 15 maart (binnenkort dus) moeten we zo stilaan knoop doorhakken of en zo ja, op welke manier de LCMT 2021 zal kunnen plaatsvinden. Op dit moment overleggen we met zowel Wielerfederatie als de lokale overheden wat er tegen half mei mogelijk zou kunnen zijn.  Ook vandaag weer kregen we een toelating onder voorbehoud van een der gemeentes... En zo gaat het - logischerwijs - al de hele tijd. Indien de federale overheid het licht op groen zet voor ons type fiets-evenement, zal er een LCMT zijn in mei 2021. Het is enkel koffiedik kijken welke richting het momenteel uitgaat (met al die varianten en zo). Toch menen we dat het half mei mogelijk moet zijn om te kunnen fietsen in LCMT-concept. Natuurlijk gaan we er al van uit dat diverse veiligheids- of beschermingsmaatregelen, eventueel ook beperkingen, zullen worden op gelegd.

Maar op vandaag verlangen de meeste ingeschreven deelnemers bovenal om op deze nieuwe prachtige routes eerst en vooral van hun mountainbike- of koersfietschallenge te genieten. Weze het dan zonder veel toeters en bellen en wie weet met gespreide starts (om peloton-concentraties zoveel mogelijk te vermijden).

We houden u op de hoogte, maar hoeden ons tegelijk voor een te voorbarige berichtgeving. Het blijft ook voor ons bij momenten frustrerend om het voorbereidingswerk goed voort te zetten, niet wetende tot wat het in mei zal leiden. Maar we roeien met de beschikbare riemen en vinken steevast alle tussentijdse deadlines af. Pas wanneer er bestellingen (stuurborden o.m.) zullen moeten worden gedaan, zal het echt er op aan komen om te weten waarmee we nu bezig zijn naar 13 mei 2021 toe.

Toch maar doorgaan: jullie op de fiets (trainen) en wij hier en richting Spa doen wat moet gedaan worden... Samen sterk?

LCMT

Onze Partners