LCMT 2020

Deelnemerslijst LCMT 2020 - op datum van vandaag

stand der deelnemers
LCMT mei 2020 = 574 deelnemers vandaag! Verzeker je NU van je plaats en logement!

DE LAATSTE KEER IN HOUFFALIZE, want volgend jaar naar SPA! Dat wil je dus niet missen! Er zijn nog enkele plaatsjes vrij. Wie de hotelformule wenst in Vayamundo neemt momenteel best direct contact op met ons (info@lcmt.be - zie ook het contactformulier op deze website). Wij kunnen u helpen om uw kamer zonder single-toeslag te regelen indien u GEEN 1-persoonskamer wenst (wel akkoord dan om een 2-persoonskamer te delen met een willekeurige andere deelnemer). 

In Houffalize en omgeving zijn er nog andere verblijfsformules, zoals vakantiewoningen, andere hotels, B&B's, motorhome, camping... Maar laat je niet verrassen en weet dat vroeg inschrijven loont. Je geniet automatisch van het goedkoopste tarief en je bent zeker van je verblijf ter plaatse.

In 2021 blijft de LCMT dus bestaan, maar verhuist het meerdaagse fietsevenement we naar Spa (provincie Luik). Nieuwe etappes, nieuwe hotel- en verblijfsaccomodaties alsook een mooi en groot sportcomplex voor alle start/finish- en permanentieformaliteiten.
Onze Partners