LCMT 2018

Deelnemers LCMT 2018

17 januari: 588 deelnemers...nog héél kleine marge

Met dit getal is de LCMT in feite volzet. BRAVO en DANK aan alle nieuwe én ook heel veel trouwe deelnemers. We houden toch wat marge over, omdat er nog ruimte is op de CYCLO, COMBI en TRIATHLON, zij het ook daar beperkt tot alles samen nog maar 29 plaatsjes.

MTB-deelnemers die nu nog inschrijven krijgen bericht dat hun inschrijving onder voorbehoud is. Echter wachten we nu eerst alle inkomende betalingen af alvorens deze ranking op te maken. We verzoeken aan wie recent is ingeschreven het inschrijvingsbedrag meteen volledig te willen overmaken. Rekeningnummer vind je in je inschrijvingsbevestiging of onder de 'CONTACT'-pagina van deze website.
De voorschot-regeling betrof immers vooral die mensen die nog ruim voor Kerstmis waren ingeschreven. Aan laatstgenoemden wordt - binnenkort ook via e-mail en nieuwsbrief - verzocht om tegen 10 februari het saldo te willen vereffenen.

Wie MET hotel (Vayamundo) wil inschrijven wil noteren dat alle hotelboekingen vanaf 17 januari onder voorbehoud zijn. De kamerindeling wordt herbekeken in de komende dagen. Op basis van betaalde inschrijvingen wordt het hotel dan definitief ingedeeld. .. Wie nu nog met niet-fietsende familieleden wil inschrijven, kan dit enkel  ONDER VOORBEHOUD van annulaties.

TIP: schrijf in voor de CYCLO of TRIATHLON! Unieke beleving gegarandeerd met voor de CYCLO een 'special challenge' op dag 2 (meer nieuws nu al op FACEBOOK).

Onze Partners