LCMT 2020

Deelnemerslijst LCMT 2020

stand der deelnemers
LCMT 2020 = pas geopend...maar toch beter nu al inschrijven om je plaatsje te verzekeren?

Pas oktober, maar we zetten de inschrijvingen nu al open, vooral omdat Hotel Vayamundo de LCMT-deelnemers slechts tot 30 november exclusiviteit kan geven inzake hotelboekingen. Uiteraard zijn er ook talrijke andere verblijfsopties (vakantiewoningen, andere hotels, B&B's, motorhome, camping...). Maar om niemand voor verrassingen te plaatsen, communiceren wij in de komende dagen en weken zoveel mogelijk naar geïnteresseerde deelnemers toe dat snel inschrijven loont. Zowel om de goedkoopste tarieven te genieten als om dus evenzeer garanties inzake hotelverblijf te bekomen.
Zoals in onze nieuwsbrief van 12 oktober vermeld wordt de LCMT 2020 ook in zekere zin een afsluiter, een  'laatste' kans om te genieten van het package zoals we dat in de voorbije 4 jaar hebben aangeboden. In 2021 blijft de LCMT bestaan, maar is een grote verandering op til... Later meer hierover!

Volg hier de update van de reeds ingeschreven deelnemers en dit volgens gekozen categorie (type deelname + in geval van cyclo en mountainbike met onderscheid chrono of puur recreatief). Klik hier op link naar alle deelnemerslijsten per categorie! 

Onze Partners