LCMT 2018

Hoofdpartners

Compex

Compex is een Zwitserse merk dat een ongeëvenaarde expertise heeft opgebouwd over een periode van meer dan dertig jaar op het gebied van fysiotherapie, pijnbehandeling en sport training. Door de jaren heen, is het vlaggenschip van Compex elektrostimulatie technologie uitgegroeid tot een essentieel onderdeel voor zorgprofessionals en de meest veeleisende atleten.

Schwalbe

In Europa zijn we de marktleider! Dit succes heeft twee redenen.

Ten eerste: wij zijn "bandenfanatici"! Helemaal gespecialiseerd in de fiets en daarbij sinds enkele jaren ook in rolstoelen.

Ten tweede: onze banden vindt u niet overal, maar alleen bij de vakhandel! Want wij hechten veel waarde aan een deskundig advies en goede service.

En wij weten: alleen de vakhandel kan deze kwaliteiten bieden.

30seven

Gemaakt op maat van jouw levensstijl: de 30seven® verwarmde kledij werd ontwikkeld voor het outdoor leven. Welke sport of activiteit je ook beoefent, onze verwarmde kledij zorgt ervoor dat je nooit meer kou krijgt. Dankzij duurzaam materiaal en de Novaheat technologie, geniet je zonder zorgen van je favoriete outdoor bezigheid.

Stel zelf de gewenste temperatuur in van je verwarmde handschoenen, winterjas, baselayer, inlegzolen en meer. Voor elke motorrijder, ruiter, wandelaar, fietser en outdoor sportman of-vrouw voorzien we aangepaste kledij. Handschoenen met padding, verwarmde zolen voor je wielerschoenen: ontdek het complete gamma voor elke activiteit buitenshuis.

Alpro Soya

Alpro is een bedrijf met een visie. Een visie van een wereld waarin we meer plantaardig eten. Dat is gezond, duurzaam en beter voor de planeet. Onze ontdekkingsreis begon meer dan 30 jaar geleden met soja. Soja is van nature gezond en voedzaam, en we kunnen er heerlijke plantaardige alternatieven voor melk, yoghurt, roomen margarine van maken. Zo bieden we iedereen de kans om vaker te genieten van heerlijke plantaardige producten.

S-Bikes conceptstore Specialized Geraardsbergen

Beleving, dat is waar het allemaal om draait als je binnenstapt bij S-BIKES in GERAARDSBERGEN. Deze unieke concept-store rond het Amerikaanse topmerk SPECIALIZED ademt de ware fietsfilosofie uit. Zaakvoerder en actief biker SVEN VAN WEYENBERG staat samen met zijn echtgenote en medewerkersteam voor PASSIE. Hier kom je gewoon graag binnen, of je nu Tom Boonen heet of gewoon fietsfanaat bent.

WIN2 nieuwe sportdranken partner van de LCMT! Fris en wetenschappelijk onderbouwd. Voldoet aan de strengste eisen inzake sportdrank tijdens en na de wedstrijd. Ook een schitterend gamma aan repen en gels!

Muc-Off new partner of LCMT - bike cleaning & maintenance products

LCMT is blij om u zijn nieuwe partner voor te stellen: MUC-OFF topkwaliteit als het gaat om uw fiets (terug) in topvorm te brengen. De beste reinigings- en onderhoudsproducten. In de Benelux verdeeld door AGU.

Fiets.nl

FIETS.nl dat is de nieuwe magazine-partner van de LCMT. Hoofdredacteur Rodrick de Munnik bekrachtigde het akkoord tijdens Velofollies in Kortrijk. "We komen graag mee dit prachtige evenement in de Ardennen coveren. Naast onze fotograaf sturen we beslist een redacteur met pittige beentjes, zodat we de LCMT werkelijk van op de eerste rij kunnen volgen."
FIETS is een van de meest gerespecteerde wielerbladen in de Benelux die zich vooral richt op de recreatieve fietser. Met zowel in het blad gedrukte als online reportages over de nieuwste fietssnufjes, over training en verzorging en uiteraard over de mooiste fietsuitdagingen. Ook in het verleden toonde FIETS zich al vaker als media-partner van de LCMT.

Vayamundo

Vayamundo wil u belevenissen aanbieden die deugddoende sporen nalaten voor uzelf, uw familie en vrienden. Of zelfs voor uw vereniging. En terwijl u zelf geniet van een Experience à la vayamundo bouwt u mee aan een betere wereld voor de kinderen en de kleinkinderen.

Bio-Racer (hofleverancier van heel wat nationale teams w.o. België en Nederland) levert alle leiderstruien in de LCMT: mountainbike-klassement, bergprijs-puntenklassement, eindwinnaar COMBI-tour, eindwinnaar Triathlon... Ook het officiële herinneringswielershirt (hoogwaardige koerstrui!) kan worden besteld (slechts 49 EUR) en zal ook via een online webshop beschikbaar worden. Wie slim is bestelt echter NU (voor de LCMT) en krijgt het shirt bij de start van de LCMT overhandigd. Ook koersbroek en sokjes beschikbaar!

Subpartners

Onze Partners