LCMT 2022

Inschrijvingen 2022 OPEN

Inschrijvingen LCMT 2020 OPEN

 

Voor inschrijven LCMT KLIK HIER (of op de inschrijvingsknop) Momenteel blijven zelfde tarieven gehandhaafd als voor 2021 (annulatie event door covid 19). Pas na 30 november komt er een kleine prijsaanpassing. 

HOE GESCHIKT LOGEMENT VINDEN?

Wie reeds logement geboekt had voor LCMT 2021 via ons, krijgt eerste kans om dit te hernieuwen. Daarna zal wat nog overblijft aangeboden worden aan andere deelnemers. U wordt via nieuwsbrief hiervan op de hoogte gebracht.
Welk logement via de LCMT-organisatie? Bloso-sportcentrum "La Fraineuse", tevens directe omgeving start/finish-zone. Evenwel gaat het hier om slechts een 200-tal bedden. Die worden verdeeld over 16 chalets (max. 4 personen), 34 kamers voor 2 tot 3 personen in het Olympisch complex van La Fraineuse en verder nog 24 kamers waar er resp. 3, 4 tot zelfs 6 personen in kunnen slapen. Deze laatste 24 kamers zijn een stuk goedkoper uiteraard.
U kan met deze LINK doorklikken naar het info- en boekingsformulier.


Andere logeermogelijkheden:

Sol Cress Corsendonk was een 2de hotel waarmee al exclusiviteit voor LCMT-deelnemers was geregeld. Door de COVID-19 crisis heeft men daar evenwel van de lange sluiting gebruik gemaakt om grootscheepse renovatie-werken uit te voeren. Hierdoor is dit hotel helaas nog steeds NIET beschikbaar in mei 2022...
Het Radisson Blu Balmoral hotel heeft ook uitstekende logementmogelijkheden. Maar is iets prijziger: www.radissonblu.com/balmoralhotel-spa Voor 160 EUR all-in per nacht per persoon kun je daar terecht. Vermeld "LCMT2022" als je daar logement reserveert. Men is er immers op de hoogte van de komst van het evenement. Ook bij Hotel Van der Valk (weliswaar in Verviers) is een soortgelijk logement mogelijk.

Verder verwijzen we naar de Dienst Toerisme in Spa: +32 87 79 53 53 of mail naar info@spatourisme.be 
Een zeer handige en directe website is: http://www.spatourisme.be/nl/verblijf-spa#p

Ardennes-etapes is dan weer de ideale website voor wie liever een vakantiehuis boekt. Ardennes-Etapes (link)

Onthoud dat in de nabijheid van Spa er nog veel logeermogelijkheden zijn en dat je dagelijks met de wagen parkeergelegenheid hebt in de onmiddellijke omgeving van de start/finish-zone. 

 

 

 

BELANGRIJKE INFO VOOR UW HOTELBOEKING

Om welke overnachtingsdagen gaat het? 
LCMT Cyclo & de Triathlon-formule = 26 - 28 mei (2 nachten, ev. al logeren avond voordien op 12 mei),
LCMT-MTB alsook de Cross-duathlon = 27 - 29 mei (ev. avond voordien al logeren op 13 mei).
LCMT-Combi  altijd 26 - 29 mei (3 nachten, ev. 4 nachten indien avond voordien).

 

 

 

Onze Partners